7 LEGJOBB burkolt szervertárhely játékokhoz (2024) (2024)

Az Enshrouded egy új és hamarosan megjelenő túlélési játék. Ez a játék egy nyílt világú RPG, ravaszkodó, felfedező, fantáziaharc, mágikus erő, romboló köd és még sok más elemekkel. Fontos, hogy jó Enshrouded hosting szolgáltatást használjon, hogy nagy teljesítményű, késésmentes játékmenetet, megbízható és rendszeres biztonsági mentéseket és egyszerű testreszabást kaphasson. Egy neves hosting szolgáltatás is megvéd a DDoS attacks és gyors és hozzáértő támogatást kínál. Ha azonban gyenge minőségű szervert választ, olyan kihívásokkal kell szembenéznie, mint a lassú betöltés, a magas késleltetés, a biztonsági kockázatok és a nem megfelelő támogatás.

Ezért, hogy megkíméljük Önt a zavartól, alaposan utánajártunk több Enshrouded játékszerveren, hogy összeállítsuk ezt a listát. Csapatunk költött 99 felett hours Gyere visszawing ezeket a szervereket csak olvasóinknak ajánljuk őszinte termékminőségi információk. Most végignézheti cikkünket, és kiválaszthatja azt a szervert, amely minden igényének megfelel.

Olvass tovább…

A legjobb burkolt játékszerver

#1 Összességében a legjobb

7 LEGJOBB burkolt szervertárhely játékokhoz (2024) (1)

#2 Legjobb választás

7 LEGJOBB burkolt szervertárhely játékokhoz (2024) (2)

7 LEGJOBB burkolt szervertárhely játékokhoz (2024) (3)7 LEGJOBB burkolt szervertárhely játékokhoz (2024) (4)
A kiszolgáló neveGTX GamingBisectHostingScalaCubeSurvival Servers
Főbb jellemzők• Világméretű lefedettséget kínál
• Külső biztonsági mentést biztosít
• Támogatja az összes térképet
• 7 napos ingyenes biztonsági mentés
• Korlátlan CPU
• Azonnali szerverbeállítás
• Szerverbeállítások módosítása
• Nincs lemaradás
• Modok és beépülő modulok támogatása
• Bármikor váltson helyet
• Adminisztrátorok hozzáadása egyetlen kattintással
• Egyedi házon belüli vezérlőpanel
DDoS védelemIgenIgenIgenIgen
Pénzvisszafizetési garancia24-Hours Pénzvisszafizetési garancia3 napos pénzvisszafizetési garancia7 napos pénzvisszafizetési garanciaNA
7 LEGJOBB burkolt szervertárhely játékokhoz (2024) (5)
Vélemények

Kiváló – 4.8

Kiváló – 4.5

Jó - 4.3

Jó - 4.2

LinkLátogat GTX GamingLátogat BisectHostingLátogat ScalaCubeLátogat Survival Servers

Szakértői tanács:

Kezdetben, az első kékgombás találkozásom után, én kifosztották a közeli falut ahelyett, hogy a rózsaszín fényhez menne, még akkor is, ha a játék utasítja. Ez a trükk segíteni fog ruhát, vizet, élelmet, fát szereznistb. A lepelben van egy korlátozott ideig mielőtt meghalsz. Azonban több lehetőséget is felhasználtam a játékban, hogy feltöltsem az időmet. A játékmenet magában foglal egy küzdőhorogot, elpusztítható terepet, siklást és egy képességfát.

1) GTX Gaming

GTX Gaming'S A burkolt szerverek innen érhetők el day one kiadásáról. Ez a szolgáltató mindig az elsők között fogadja az újonnan elindított játékokat. 14 éves tapasztalattal, GTX Gaming 99.7%-os rendelkezésre állási garanciát, tapasztalt csapatot és páratlan teljesítményt biztosít.

Teljes vállalati DDoS védelmet kap, így biztosítva, hogy a szervert soha ne támadják meg valós idejű forgalomszűrés. Számos népszerű játékot támogat, mint például a 7-days to Die, a COD, a Terraria, az Arma, a Counter-Strike és még sok más.

7 LEGJOBB burkolt szervertárhely játékokhoz (2024) (7)

Jellemzők:

  • Vállalati hardver: Ryzen 9 CPU-kat biztosít, ahol választhat a Ryzen 9 5950x vagy a 7950x extrém hely esetén.
  • Külső biztonsági mentések: GTX Gaming külső biztonsági másolatot biztosít a burkolt kiszolgáló visszaállításához. Ezeket a biztonsági másolatokat letöltheti laptopjára vagy számítógépére is, vagy a Feladatok ütemezése gombbal beállíthatja a biztonsági mentés idejét.
  • Támogatja az összes térképet: Ez az Enshrouded dedikált szerver támogatja az összes Enshrouded játéktérképet. Abban az esetben, ha bármilyen új térképek jelennek meg, azonnal hozzáadódnak késés nélkül.
  • Intuitív kezelőpanel: Ezt az intuitív vezérlőpanelt úgy tervezték, hogy alapvető eszközöket kínáljon a zökkenőmentes kezeléshez. Úgy készült, hogy megfeleljen a tapasztalt játékosok és a kezdők igényeinek.
  • Helyszín: Világméretű lefedettséget kap, amely magában foglalja az Egyesült Államokat, Kanadát, Németországot, Svédországot, Malajziát, Ausztráliát és még sok mást.
  • Támogatás: 24/7/365 támogatást kínál minden felhasználó számára. Élő chaten kerestem meg őket, és azonnali választ kaptam, amely kielégítő megoldást kínál a problémámra. A felhasználók a Discordon és e-n keresztül is kaphatnak segítségetmail.

Érvek

  • GTXGaming nem tárol semmilyen személyes hitel- vagy betéti kártyaadatot.
  • Ez a legjobb burkolt játékszerver, mivel ping-tesztelővel rendelkezik, így kiválaszthatja az Ön és tagjai számára legmegfelelőbb helyet.

Hátrányok

  • Az ő email a támogatás kissé lassú lehet.

Pricing: A megjelenés napján lesz elérhető. További információért kapcsolatba léphet az ügyfélszolgálattal is.

Pénzvisszafizetési garancia: 24 órás visszatérítés, ha nem elégedett a szolgáltatásukkal.

Látogat GTXGaming >>

24-Hours Pénzvisszafizetési garancia

2) BisectHosting

BisectHosting összesen 38 játék szervertárhelyét kínál fejlett DDoS védelemmel felár nélkül. Ez egy rendkívül megbízható szerver, amely egyszerűvé teszi a módosítást a játékosok számára, és optimális teljesítményt nyújt.

Ez a kooperatív játéktárhely szolgáltatás azonnali beállítást kínál, amely biztosítja, hogy a szerver készen álljon, amint a fizetés megtörtént. Ezenkívül kézi és automatikus frissítéseket is kap a burkolt kiszolgálóhoz.

7 LEGJOBB burkolt szervertárhely játékokhoz (2024) (8)

Jellemzők:

  • Egyedi tervezésű vezérlőpult: Egyedi kialakítású vezérlőpultja rugalmasságot kínál a saját szerver kezeléséhez. Az összes szükséges eszközt könnyen beszerezheti, és bármikor használhatja őket.
  • Szerver biztonsági mentések: BisectHosting szerverek jönnek 7 napos ingyenes biztonsági mentés dedikált szerveréhez. Ezért visszatérhet a friss állapotba, ha újra akarja indítani a játékot.
  • Szilárdtestalapú meghajtók: Minden BisectHosting A szerverek NVME SSD-ken vannak tárolva, ami alacsony késleltetést és nagy betöltési sebességet biztosít.
  • Nincs CPU-korlát: A játékosok annyi CPU-t használhatnak, amennyi a játékhoz szükséges BisectHosting nem korlátozza a használatát. Ők is figyeli a csomópontokat 24/7/365 hogy elkerüljük a CPU túlterhelését.
  • Nemzetközi helyszínek: Ennek a tárhelyszolgáltatónak 20 nemzetközi helyen vannak szerverei. Így biztosítva, hogy a játékosok késleltetés nélkül élvezzék a munkameneteket.
  • Szakértői segítség: A játékosok 24 órás támogatást kapnak a szakértő személyzettől. Felvettem a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal a jegyűrlapjukon keresztül, és azonnal megoldották a technikai problémámat, teljes rálátással a problémába. Élő chatjét és tudásbázisát is használhatja támogatásként.

Érvek

  • Minden szolgáltatás tartalmaz ingyenes DDoS védelmet, így ez a legjobb Enshrouded játékszerver.
  • A támogatás garantált átlagos válaszideje 15 perc alatt van.

Hátrányok

  • A technikai támogatás telefonon keresztül nem érhető el.

Pricing: Az Enshrouded szerver ára a játék megjelenése után azonnal elérhető lesz. Az Ön számára megfelelő terv kiválasztásában is segítséget kaphat a támogatástól.

Pénzvisszafizetési garancia: 3 napon belül

Látogat BisectHosting >>

3 napos pénzvisszafizetési garancia

3) ScalaCube

Scalacube korlátlan számú mod-csomagot és ingyenes aldomaineket kínál játékosainak. Létrehozhat a ScalaCube szerver percek alatt, mivel az a egy kattintással történő beállítás.

Nem számít fel további beállítási díjat, és robusztus eszközkészlettel rendelkezik a játékélmény fokozásához. ScalaCube kezdőknek és tapasztalt játékosoknak egyaránt alkalmas. Szerverei elérhetők az Egyesült Államok keleti részén, Kanadában, Ausztráliában, Franciaországban, Szingapúrban, Indiában, Németországban és még sok más országban.

7 LEGJOBB burkolt szervertárhely játékokhoz (2024) (9)

Jellemzők:

  • Teljes felügyelet: ScalaCube teljes ellenőrzést biztosít a játék beállításai felett. Beállíthatja az Enshrouded World méretét, nehézségi fokát, köd sűrűségét stb., és tetszés szerint meghívhatja vagy kitilthatja a játékosokat.
  • A játék előrehaladásának mentése: Amikor előrehalad a Enshroudedben, a rendszer automatikusan elmenti. A szervizpanelen keresztül manuális biztonsági mentést is készíthet, és biztonsági mentésével vissza lehet térni az előző állapotba vagy az első szakaszba.
  • Teljesítmény: <p></p> ScalaCube's beburkolt dedikált szerverrel nem kell késéssel vagy DDoS attacks. SSD- és HDD-meghajtókat is kínál, 99.9%-os rendelkezésre állást, és mod-támogatással is rendelkezik.
  • Teljes FTP hozzáférés: A teljes kiszolgáló testreszabásához hozzáférhet a teljes FTP-hez. Elérhető a webalkalmazáson keresztül, vagy saját programjával érheti el.
  • Korlátlan forgalom: Korlátlan forgalmat kapsz, szabályozás nélkül. ScalaCube nem szab határt, függetlenül attól, hogy mekkora upstream vagy downstream forgalmat kap.
  • Támogatás: Kinyújtottam ScalaCube támogatást a vezérlőpulton keresztül, hogy gyors segítséget kapjon, és azonnali választ kapott.

Érvek

  • A játékosok ingyenes domaint kapnak.
  • Egy kattintással telepíthető a modokhoz és a bővítményekhez.

Hátrányok

  • A támogatás csak a vezérlőpulton keresztül benyújtott kérésekre válaszol.

Pricing: Az Enshrouded tervei hamarosan elérhetőek lesznek, amikor a játék piacra kerül.

Pénzvisszafizetési garancia: 7 napon belül

Látogat ScalaCube >>

7 napos pénzvisszafizetési garancia

4) Survival Servers

Survival Servers Azonnali Enshrouded többjátékos szerverbeállítást kínál, és DDoS védelmet biztosít minden helyen. Szerverei New Yorkban, Los Angelesben, Seattle-ben, Franciaországban, Németországban és Szingapúrban találhatók. Ez a játékszerver teljes FTP- és adatbázis-hozzáférést is kínál.

Egyéni vezérlőpulttal rendelkezik, amely lehetővé teszi upgrade a játékod bármikor. Ez a házon belüli játékszerver Vezérlőpult könnyen használható, és lehetővé teszi a kulcsfontosságú details, vezérelheti a szervert, és egyetlen oldalról frissítheti a beállításokat.

7 LEGJOBB burkolt szervertárhely játékokhoz (2024) (10)

Jellemzők:

  • Mod támogatás: Survival Servers támogatja a modok összes legújabb verzióját. Modokat és bővítményeket is telepíthet, és egyszerűen módosíthatja a modokat.
  • Automatizált szerver funkciók: Automatikus és egyedi szerver-újraindítást kínál. Automatikus szerverértesítéseket is kap a szerverterhelésről, a CPU-terhelésről és egyebekről.
  • Harmadik féltől származó eszközök: A burkolt szervertárhely használatával hozzáférhet harmadik féltől származó eszközökhöz a játék fejlesztéséhez.
  • Nagy teljesítményű: Ultragyors NVMe SSD-meghajtókat és a legmagasabb egyszálú benchmark Intel/AMD CPU-kat kínál.
  • Egyéb szerver képességek: Ez a legjobb Enshrouded szerver hosting szerver belépő zárolást, térképváltoztatást és egyéni indítási paramétereket kínál. Tartalmaz olyan szerverállapotokat, mint a start, stop és restart.
  • Támogatás: A vezérlőpulton keresztül elértem a támogatási portálját. Kérdéseimre megfelelő de-vel válaszoltaktails, és válaszuk hasznos volt. A felhasználók a GYIK részt is átnézhetik bármilyen általános kérdés esetén.

Érvek

  • Lehetővé teszi adminisztrátorok hozzáadását egyetlen kattintással.
  • 5 napig 30 perces növekményes adatbázis-mentést kap.

Hátrányok

  • A játékos helyek száma jelenleg korlátozott.

Pricing: A szerverei azok előre megrendelhető mert Burkolt korai hozzáférés. Az árak a szerver konfigurációjától függően változhatnak. Íme a havi tervei a mi konfigurációnk alapján – Hely - NewYork és a szerverek száma - 1.

Résidők számaÁr
8$14
10$18

Pénzvisszafizetési garancia: Pénzvisszafizetési garanciát nem vállalnak.

Látogat Survival Servers

5) Gaming Deluxe

Gaming Deluxe 18 éves tapasztalattal rendelkezik a játékszerverek üzemeltetésében. Világszerte lefedettséget kínál, adatközpontjait pedig a játékigények szem előtt tartásával helyezték el. Minden adatközpont teljesen DDoS-védett, így a támadások 99.9%-át mérséklik.

10 gigabites DDoS-védett hálózaton fut, minimum 16 GB RAM-mal és az Intel Xeon E3-1270 v2-jén 3.9 GHz-en. Minden Gaming Deluxe 1 GB ingyenes klán webtárhelyet tartalmaz, és tartalmaz egy 10 slotos mumble szervert.

7 LEGJOBB burkolt szervertárhely játékokhoz (2024) (11)

Jellemzők:

  • Hálózati üzemidő:Ez biztosítja a legkevesebb ugrást, mivel az összes szerver helyét úgy választja ki, hogy a játékot fókuszálja. Ezért kapsz99.9%-os rendelkezésre állási garanciaa szervereken.
  • Azonnali automatizált beállítás:Az automatizáltjával billrendszerben, a fizetés befejezése után azonnal hozzájuthat a Gaming Deluxe szerverekhez.
  • NVME SSD tárhely:Gondoskodnak arról, hogy tárolási megoldásukat mindig naprakészen tartsák. Így a legjobb olvasási és írási sebességet érheti el ezzel a burkolt játékszerverrel.
  • Ultragyors processzorok:A Gaming Deluxe a legmagasabb órajel-processzorokat használja, és folyamatosan frissíti őket. Aa minimális kezdő órajel 4.8 GHz,ami garantálja a késésmentes játékélményt.
  • Dedikált szerverek:Egy sor dedikált szervert kap, amelyeket kifejezetten minden igényre terveztek. Ezek a szerverek nagy és kis csapatok számára egyaránt alkalmasak.
  • Támogatás:Támogatása elérhető 24 hours, felvettem velük a kapcsolatot az élő csevegésükön keresztül, és azonnali segítséget kaptam. Felveheti velük a kapcsolatot a támogatási jegyen keresztül is bármilyen technikai segítségért, vagy áttekintheti a tudásbázist általános kérdésekkel kapcsolatban.

Érvek

  • Csak valódi szervereket használ Dell és HP-alapú rackmount szerverekkel.
  • Az interfész felhasználóbarát.

Hátrányok

  • Az élő csevegéstől eltérően a támogatás email a válasz kissé lassú lehet.

Pricing:A Gaming Deluxe Enshrouded szerver árazásahamarosan előrendelhető lesz. Az Enshrouded tervekkel kapcsolatos további kérdések esetén is felveheti a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

Pénzvisszafizetési garancia: 24-en belül hours

Látogassa meg a Gaming Deluxe oldalt

24-Hours Pénzvisszafizetési garancia

6) Apex Hosting

Apex Hosting az egyik legmegbízhatóbb Enshrouded Server tárhelyszolgáltató. Ez ad otthont a Minecraftnak és más különböző méretű játékszervereknek. A vezérlőpanel különböző személyre szabási lehetőségeket tesz lehetővé.

Az Apex fejlett funkciókat is tartalmaz, például 99.99%-os rendelkezésre állási garanciát. Ez azt jelenti, hogy ha a havi rendelkezésre állási százalék az ígéret alatt van; jogosult vagy hitelre.

7 LEGJOBB burkolt szervertárhely játékokhoz (2024) (12)

Jellemzők:

  • Mod támogatás: A mod csomagokat az egykattintásos telepítővel telepítheti. Minden modpack oktatói támogatással érkezik.
  • Teljes FTP támogatás: Élvezze a teljes FTP támogatást az Apex beépített Panel FTP funkciójával.
  • DDoS védelem: Az APEX 24 órás védelmet kínál a DDoS fenyegetések ellen. Az Enterprise Level Threat Mitigation System védi az Ön IP-címének adatait.
  • Biztonsági mentés: Automatikus biztonsági mentést kap, amely biztosítja, hogy játékadatai a rendszerben maradjanak hirtelen hardverhibák vagy rossz konfigurációs problémák esetén.
  • Ingyenes aldomain: Az Apex egy ingyenes aldomainnevet biztosít, amelyet a játékszerverrel használhat. Az ingyenes domain névhez bármilyen méretű szerver tartozik.
  • SLA: Az Apex 99.99%-os szolgáltatási rendelkezésre állási garanciát vállal. Egyes előre be nem jelentett megszakítások esetén, amikor az üzemidő százaléka nem marad fenn, a cég egy hónapnyi tárhelyet ajánl fel szolgáltatási jóváírásként a hibaelhárítás kompenzálására.
  • Kezelőpanel: A Multicraft2.0 Vezérlőpult segítségével a felhasználók jó néhány dolgot kezelhetnek. Hozzáférhet a konzolhoz, szerkesztheti a szerver konfigurációját és hozzáférhet a fájlokhoz. A felhasználók még a szerver verzióját is módosíthatják.

Érvek

  • Testreszabott platform a játékosok számára a szaktudásuk szerint.
  • Automatikus biztonsági mentéseket és frissítéseket kínál.

Hátrányok

  • Néha a letöltési sebesség nem egyenlő a stabil kapcsolattal.

Pricing:

Itt vannak az árképzési tervek a Apex Hosting:

RAMJátékosokÁr dollárban (havonta)
2GBKorlátlan$5.99
3GBKorlátlan$8.99
4GBKorlátlan$11.24
5GBKorlátlan$14.06

Pénzvisszafizetési garancia: Belül 7 napon

Látogat Apex Hosting >>

7 napos pénzvisszafizetési garancia

7) XGaming szerver

XGaming szerver egy dedikált játékszerver-szolgáltató, amely dedikált tárhelyet és hardvert kínál. 6 globális adatközponttal rendelkezik, szervereit pedig a legújabb Intel és Ryzen processzorok üzemeltetik.

Ez a burkolt játékszerver teljes adatbázist és FTP hozzáférést biztosít. Azonnali beállítást is biztosít, bármikor leállíthatja a szervert, és nincs rögzített játékhelye.

7 LEGJOBB burkolt szervertárhely játékokhoz (2024) (13)

Jellemzők:

  • Hardver: Dedikált szerver RAM és CPU magokkal rendelkezik. Gyors 4 GHz-es szerver CPU-kat és rendkívül gyors NVMe SSD-meghajtókat kap.
  • Szerver beállításai: Az XGaming Server használatával szerverütemezéseket hozhat létre, és kezelheti a szervert MySQL adatbázisok. Ezenkívül könnyedén hozzáadhat szerverfelhasználókat és rendszergazdákat.
  • Egyéni vezérlőpult: Egyéni vezérlőpultja lehetővé teszi az Enshrouded szerver beállításainak módosítását. Használhatja felhasználók meghívására, modok kezelésére stb.
  • Automatizált felhőalapú biztonsági mentések: Az XGaming Server játékpanelje lehetővé teszi a felhőalapú biztonsági mentések konfigurálását és letöltését, amikor csak szüksége van rájuk.
  • Kiterjedt dokumentáció: A dokumentáció mindent tartalmaz, amit tudnod kell, az alapvetőtől a fejlett Enshrouded multiplayer szerverbeállításokig.
  • Támogatás: A prémium ügyfélszolgálattal megkerestem egy jegylap beküldésével, és bár kissé lassan, de válaszoltak a megfelelő megoldással a kérdéseimre. A játékosok használhatják a Discord kommunikációt isunity és tudásbázis segítségért.

Érvek

  • Automatizált egyéni szerver-újraindításokkal rendelkezik.
  • Minden csomag DDoS-védelmet kínál.

Hátrányok

  • Jelenleg csak 6 kiszolgálóhely van, ami kevesebb, mint az összes többi szolgáltatónál a felülvizsgálati listánkon.

Pricing:

Íme az XGaming Server havi díjszabása

Burkolt indítóBurkolt újoncBurkolt újonc
14 USD (megújítás 20 USD)21 USD (Felújítás 30 USD)28 USD (megújítás 40 USD)

Pénzvisszafizetési garancia: Technikai probléma esetén kérheti a visszatérítést.

Látogassa meg az XGaming Servert

2 napos pénzvisszafizetési garancia

8) 4 Netplayers

A 4Netplayers csúcskategóriás hardverrel érkezik, amely naprakész és megbízható. Val vel ötven éves tapasztalattal rendelkezik a játékszerver hosting területén több mint 100 játékhoz kínál szolgáltatásokat.

Lehetővé teszi, hogy saját szerverkonfigurációkat és testreszabásokat készítsen a kiváló teljesítmény érdekében. Automatikus napi biztonsági mentést is kap a szerveréről és a ingyenes játékváltás ha egy másik játékot szeretne kipróbálni.

7 LEGJOBB burkolt szervertárhely játékokhoz (2024) (14)

Jellemzők:

  • Azonnali kezelés: A 4Netplayers azonnal elérhetővé teszi a játékszervert, és minden szerverhez automatikus frissítést kínál. Ezenkívül rugalmasan módosíthatja a helyszínt, ha szükséges.
  • Teljes hozzáférés az adatbázishoz: Teljes adatbázis-hozzáférést biztosít a játékosok számára, valamint teljes FTP-hozzáférést. A játékosok feladatütemezőt is kapnak, így automatizálhatják a kiszolgáló karbantartását, optimalizálhatják a szerver teljesítményét stb.
  • Intuitív webes felület: Intuitív webes felülete felhasználóbarát és nagy teljesítményt biztosít. Használatával mindössze néhány kattintásra van szüksége a kiszolgáló konfigurálásához és elindításához, a modok és bővítmények zökkenőmentes integrálásához és még sok máshoz.
  • Technológia: DDoS védelmet kínál, és magas stabilitást biztosít a zavartalan játékhoz mindenki számára dedikált szerver. Redundáns tápellátást, alacsony pingeket, SSD-lemezeket, ECC-RAM-ot, valamint Intel és AMD CPU-kat is kap.
  • Helyszín: A 4Netplayers szerverei 17 különböző helyen találhatók világszerte. Néhány telephelye: San Jose, Chicago, Dallas, Portland, London, Bucharest, Mumbai, Szingapúr stb.
  • Támogatás: Támogatása az élő chaten keresztül segített, válaszuk pedig hasznos és kielégítő volt. Felveheti velük a kapcsolatot e-n keresztül ismail vagy használja a Wikijét a válaszokhoz.

Érvek

  • strong teljesítmény optimalizált komponensekkel.
  • A 4Netplayers egy szakértői csapattal rendelkezik, akik folyamatosan figyelik a rendszereket, és azonnal reagálnak bármilyen támadásra/fenyegetésre.

Hátrányok

  • Ennek a tárhelynek növelnie kell a szerverhelyek számát.

Pricing:

Íme a 4Netplayers árlistája a San Jose-i helyszínre. Ezeket a terveket akkor vásárolhatja meg, amikor az Enshrouded elérhető a piacon. Itt van még a „Téli akció” 50% kedvezmény jelenleg elérhető az aktuális billciklusban. Az ár a helytől függően eltérő lehet.

Helyek számaÁr havonta
10$5.45
16$7.36
Egyedi konfigurációszokás

Pénzvisszafizetési garancia: Nem érhető el, bár egyes játékok ingyenes próbaidőszakkal rendelkezhetnek.

Link: https://www.4netplayers.com/en-in/gameserver-hosting/enshrouded/

Hogyan válasszunk burkolt játékszerver hostingot?

Ha egy Enshrouded játékszerver tárhelyet szeretne választani, tartsa szem előtt az alábbi főbb jellemzőket:

  • DDoS védelem: Győződjön meg arról, hogy a játéktárhely-szolgáltató teljes körű DDoS védelmet kínál. Ez garantálja, hogy az Enshrouded szerverét soha nem támadják meg vagy vonják le.
  • Nemzetközi szerver lefedettség: Győződjön meg arról, hogy szolgáltatója világszerte lefedettséggel rendelkezik, amikor a szerverek elhelyezkedéséről van szó. A minimális számú hellyel rendelkező szolgáltatás nem nyújt késleltetésmentes játékélményt.
  • mentések: A legjobb Enshrouded szerver hosting szolgáltatások automatizált és kézi biztonsági mentéseket is kínálnak.
  • Térkép támogatás: Támogatnia kell az összes újonnan kiadott Enshrouded térképet, amint friss térképek indulnak.
  • Szilárdtestalapú meghajtók: Az NVME SSD-k alacsony késleltetést biztosítanak, és zökkenőmentes szervertárolási élményt biztosítanak. Ezért kulcsfontosságú, hogy a hosting szolgáltatás minőségi SSD-meghajtókat kínáljon.
  • Támogatás: A nap 24 órájában, a hét minden napján, a hét minden napján segítőkész, tapasztalt és hozzáértő támogató csapat elengedhetetlen a játék terén.

Mik a rendszerkövetelmények egy Enshrouded játékszerver üzemeltetéséhez?

Íme a minimális rendszerkövetelmények a késésmentes Enshrouded játékélmény üzemeltetéséhez:

  • Operating rendszer: Windows 10 és újabb
  • memória: Legalább 16 GB RAM
  • Tárolás: Minimum 60 GB tárhely áll rendelkezésre
  • Processzor: 64 bites processzor, Intel Core i5-6400 (2.7 GHz, 4 mag) vagy AMD Ryzen 5 1500X (3.5 GHZ, 4 mag), vagy bármi, ami ezekkel egyenértékű.
  • Grafika: NVIDIA GeForce GTX 1060 6 GB VRAM-mal vagy AMD Radeon RX 580 6 GB VRAM-mal.
  • hálózat: Szélessávú internet-kapcsolat
  • Hangkártya: Fedélzeti hangkártya

GYIK

A burkolt szerver hosting a játék hosting szolgáltatás amely a játékosok számára van testreszabva saját dedikált Enshrouded játékszerver létrehozásához. Ez a tárhelyszolgáltatás lehetővé teszi, hogy privát és állandó világot építs fel az Enshrouded játékban.

Így segít a játékosoknak teljes ellenőrzést elérni a játékbeállítások, például a térképkonfiguráció, a játékszerverek, a játékosok száma és egyebek felett. Az ilyen tárhelyek hasznosak olyan játékközösségek és játékosbaráti csoportok számára, akik speciális és speciális igényekkel rendelkeznek, és megszakítás nélküli játékélményt igényelnek.

Az Enshrouded az idei év elején, 24. január 2024-én jelenik meg.

Legfeljebb 16 játékost adhat hozzá az Enshroudedhez.

Ítélet

A listánkon szereplő összes játéktárhely-szolgáltató alacsony késleltetést és megbízható játékmenetet biztosít felülvizsgálati tapasztalataink szerint. Bár az első három közül a legjobban kiemelkedett:

  • GTX Gaming: Ez az egyik legjobb választásunk világméretű lefedettség amely rendkívül gördülékeny játékot biztosít és vállalati szintű DDoS-védelemmel rendelkezik.
  • Gaming Deluxe: Ezzel az Enshrouded játékszerverrel 1 GB ingyenes klán webtárhelyet és egy 10 slotos mumble szervert kap. Ezenkívül annak a minimális kezdő órajel 4.8 GHz, ami késésmentes játékot tesz lehetővé.
  • BisectHosting: Teljes rugalmasságot kap saját szervere kezeléséhez. Ez biztosítja nincs CPU túlterhelés 24/7/365 csomópontfigyelésével.

Talán tetszene:

  • A 15 LEGJOBB olcsó Minecraft szerver tárhelyszolgáltató (2024)
  • 5 LEGJOBB Modded Minecraft Server Hosting (2024)
  • 8 LEGJOBB Valheim szervertárhely (2024)
  • 8 LEGJOBB Rust szerver hosting szolgáltató (2024)
  • A 9 legjobb ingyenes ARK szerver hosting (2024)
  • 5 legjobb Unturned Server Hosting (2024)
  • Az 5 legjobb INGYENES Terraria szervertárhely szolgáltató (2024)
  • Az 5 legjobb Discord Bot hosting szerver (2024)
7 LEGJOBB burkolt szervertárhely játékokhoz (2024) (2024)
Top Articles
32 Awesome Wolf Cuts for Medium-Length Hair
20 Chic Low-Maintenance Haircuts for Thick Hair
Parke County Chatter
Dte Outage Map Woodhaven
Enrique Espinosa Melendez Obituary
Fat Hog Prices Today
Yogabella Babysitter
Manhattan Prep Lsat Forum
9192464227
Boggle Brain Busters Bonus Answers
Fnv Turbo
Nation Hearing Near Me
What Happened To Father Anthony Mary Ewtn
Transformers Movie Wiki
Wunderground Huntington Beach
Palace Pizza Joplin
iOS 18 Hadir, Tapi Mana Fitur AI Apple?
Missed Connections Dayton Ohio
Sam's Club La Habra Gas Prices
NHS England » Winter and H2 priorities
Florida History: Jacksonville's role in the silent film industry
R Personalfinance
A Biomass Pyramid Of An Ecosystem Is Shown.Tertiary ConsumersSecondary ConsumersPrimary ConsumersProducersWhich
Unionjobsclearinghouse
Hampton University Ministers Conference Registration
Construction Management Jumpstart 3Rd Edition Pdf Free Download
Mini Handy 2024: Die besten Mini Smartphones | Purdroid.de
104 Presidential Ct Lafayette La 70503
Craigslist Lake Charles
Prep Spotlight Tv Mn
Watertown Ford Quick Lane
Afni Collections
Grave Digger Wynncraft
Babydepot Registry
Learn4Good Job Posting
How To Make Infinity On Calculator
Human Unitec International Inc (HMNU) Stock Price History Chart & Technical Analysis Graph - TipRanks.com
Puretalkusa.com/Amac
Breckie Hill Fapello
Die Filmstarts-Kritik zu The Boogeyman
Midsouthshooters Supply
Claim loopt uit op pr-drama voor Hohenzollern
Temu Y2K
Bob And Jeff's Monticello Fl
Discover Things To Do In Lubbock
Achieving and Maintaining 10% Body Fat
2132815089
John M. Oakey & Son Funeral Home And Crematory Obituaries
Darkglass Electronics The Exponent 500 Test
Frontier Internet Outage Davenport Fl
Craigslist St Helens
Online TikTok Voice Generator | Accurate & Realistic
Latest Posts
Article information

Author: Duane Harber

Last Updated:

Views: 5352

Rating: 4 / 5 (71 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Duane Harber

Birthday: 1999-10-17

Address: Apt. 404 9899 Magnolia Roads, Port Royceville, ID 78186

Phone: +186911129794335

Job: Human Hospitality Planner

Hobby: Listening to music, Orienteering, Knapping, Dance, Mountain biking, Fishing, Pottery

Introduction: My name is Duane Harber, I am a modern, clever, handsome, fair, agreeable, inexpensive, beautiful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.