7 NEJLEPŠÍCH uspokojivých poskytovatelů dedikovaného serverového hostingu (2024) (2024)

Uspokojivé dedikované servery jsou používány hráči k radosti multiplayerová hra s lepším výkonem a zvýšenou bezpečností. Díky dedikovaným serverům si uživatelé mohou přizpůsobit svůj Satisfactory svět pro poutavější herní zážitek. Výběr nejlepší uspokojivý server hosting poskytovatel zajišťuje optimální výkon a nejnovější DDoS ochranu. Navíc takové servery přicházejí s lepší možnosti přizpůsobení pro zvýšenou flexibilitu. Přečtěte si více ...

Nejlepší uspokojivý hosting serveru: Nejlepší!

#1 Nejlepší celkově

7 NEJLEPŠÍCH uspokojivých poskytovatelů dedikovaného serverového hostingu (2024) (1)

#2 Nejlepší výběr

7 NEJLEPŠÍCH uspokojivých poskytovatelů dedikovaného serverového hostingu (2024) (2)

7 NEJLEPŠÍCH uspokojivých poskytovatelů dedikovaného serverového hostingu (2024) (3)

7 NEJLEPŠÍCH uspokojivých poskytovatelů dedikovaného serverového hostingu (2024) (4)

Název nástrojeApex HostingShockbyteSparkedHostNitrovaný
Minimální limit hráčeNeomezený4410
Minimální RAM6GB6GB10GB4GB
Ochrana DDoS✔️✔️✔️✔️
Podpora Modpack✔️✔️✔️
Zkušební verze zdarma7denní záruka vrácení peněz3-denní záruka vrácení penězDenní zkušební doba 1Předplatné kdykoli zrušte
OdkazNávštěva Apex HostingNávštěva ShockbyteNávštěva SparkedHostNavštivte Nitrado

Klíčová jídla:

Uspokojivé dedikované servery poskytují zdroje přizpůsobené vašim herním potřebám. Vybrané nejlepší uspokojivé dedikované servery jako Apex Hosting, Shockbyte, Sparked Host a další zajišťuje spolehlivý výkon, lepší stabilitu, vylepšené zabezpečení a nepřetržitou podporu. Efektivní správa těchto serverů zahrnuje pravidelné aktualizace, plánování záloh a optimalizaci jejich nastavení.

1) Apex Hosting

Apex Hosting je špičkovým poskytovatelem hostingu dedikovaných serverů. Díky rychlému nastavení a vyhrazené podpoře slibuje Apex výkon vašeho herního serveru Satisfactory bez zpoždění.

Dedikované servery Apex Satisfactory, průkopník v tomto odvětví, poskytují plynulý herní zážitek pro více hráčů. Je to přímarily díky nízké latenci a garantované vysoké dostupnosti 99.93 %.

7 NEJLEPŠÍCH uspokojivých poskytovatelů dedikovaného serverového hostingu (2024) (5)

Funkce:

  • Snadno použitelný ovládací panel: Apex používá ovládací panel Multicraft s jednoduchým rozhraním pro snadnou správu serveru Satisfactory. Můžete upravovat konfigurace, spravovat soubory, přidávat nebo odebírat hráče a mnoho dalšího.
  • Rychlé nastavení serveru: Aktivace dedikovaného serveru Satisfactory netrvá déle než 5 minut. Apex trvá jen několik sekund, když změníte plán nebo verzi serveru.
  • Více míst: Servery jsou na různých místech po celém světě, jako je Portland, Los Angeles, Dallas, Miami a další.
  • Výkonný hardware: Apex Hosting poskytuje výkonnou konfiguraci serveru zajišťující minimální prostoje a nulové zpoždění pro hráče. Dodává se s bleskově rychlými SSD a vysokorychlostními procesory pro rychlý herní výkon.
  • Pokročilá DDoS ochrana: Servery jsou chráněny nejnovějšími bezpečnostními opatřeními DDoS attacks až 300 gbps. Apex také nabízí jakotrong systém zmírňování hrozeb pro ochranu vaší IP adresy.
  • Podpora Modpack: Apex Host umožňuje hráčům instalovat modpacky na jejich dedikovaný server Satisfactory. Pomocí těchto modů mohou hráči představovat nové výzvy a optimalizovat nastavení hry pro vylepšený Satisfactory multiplayerový zážitek.
  • Pokročilé zálohování: Díky možnosti automatického zálohování Apex pravidelně naplánuje zálohy vašeho herního serveru Satisfactory. Můžete si také stáhnout zálohy a uložit je na místní počítač.
  • Asistence 24/7: Přistoupil jsem k jejich podpoře živého chatu pro úpravu serveru a obdržel jsem rychlou odpověď. Případně jsem navštívil jejich znalostní základnu pro výuková videa, která byla snadno pochopitelná.

Klady

  • Neomezený úložný prostor pro hráče.
  • Dodává se s vlastním názvem subdomény pro uživatele.
  • Nabízí vícejazyčnou zákaznickou podporu.

Nevýhody

  • Pokročilé servery jsou k dispozici pouze u řady Ex.

Cena:

Zde jsou některé z měsíčních plánů pro Satisfactory dedikovaný server hosting od Apex:

RAMCena
6GB$16.87
8GB$20.99
10GB$26.25

Pravidla pro vrácení peněz: Můžete uplatnit nárok na a plné vrácení peněz do 7 dnů od data nákupu.

Návštěva Apex Hosting >>

7denní záruka vrácení peněz

2) Shockbyte

Shockbyte usnadňuje rychlé vytvoření vlastního dedikovaného serveru Satisfactory. Tyto servery jsou optimalizovány pro živé vysílání a zajišťují vysokou šířku pásma, ultra nízkou latenci a škálovatelný výkon.

Tyto dedikované servery jsou dodávány s automatickými aktualizacemi, 100% zaručenou dostupností a podporou cross-play. Kromě toho můžete změnit své Satisfactory herní prostředí instalací modu jedním kliknutím.

7 NEJLEPŠÍCH uspokojivých poskytovatelů dedikovaného serverového hostingu (2024) (6)

Funkce:

  • Migrace souborů FTP: Shockbyte poskytuje bezplatnou migraci souborů FTP pro vlastníky serveru Satisfactory. To umožňuje uživatelům přenést nastavení hry ze starého serveru na nový server.
  • Serverová konzole: Intuitivní rozhraní vám umožní mít kompletní kontrolu nad herním serverem. Můžete spravovat interakce hráčů, přidávat do hry nové prvky a přizpůsobovat konfiguraci.
  • Bezpečnostní opatření: Projekt Shockbyte servery přicházejí s nejnovějšími bezpečnostními standardy, které účinně odolávají strongest DDoS attacks. Jako vlastník serveru můžete dokonce přizpůsobit konfigurace zabezpečení. Umožňuje vám implementovat různá bezpečnostní opatření podle vašich požadavků.
  • Umístění serverů: Shockbyte servery se nacházejí ve více regionech po celém světě, jako je Kanada, USA, Indie, Singapur, Francie, Velká Británie a další.
  • Zákaznická podpora: Zvedl jsem tiket související s mým herním serverem FTP a Shockbyte profesionálové rychle reagovali s proveditelným řešením. Kromě toho existuje znalostní báze, která pokrývá všechna výuková videa související se správou serveru.

Klady

  • Nabízí neomezené místo na disku pro hráče.
  • Poskytuje MySQL databáze zdarma.
  • Rychlé a snadné FTP bez ovlivnění nastavení herního serveru.

Nevýhody

  • Minimální umístění serverů v oblastech Asie a Tichom*oří.

Cena:

Zde jsou některé z měsíčních plánů pro uspokojivý dedikovaný server hosting od Shockbyte:

PlánRAMSlot hráčeCena
Biomasa Burner6GB4$7.99
Palivo Generator8GB12$12.99
Jaderná elektrárna10GB +24+$19.99

Pravidla pro vrácení peněz: Shockbyte nabídek 72hodinová záruka vrácení peněz od okamžiku nákupu.

Návštěva Shockbyte >>

3denní záruka vrácení peněz

3) SparkedHost

Sparked Host nabízí vysokou flexibilitu a cenově dostupná řešení pro uspokojivý dedikovaný server hosting. Hardwarové konfigurace jsou upraveny podle nejnovějších trendů v oboru, aby byla zajištěna uživatelská zkušenost bez zpoždění.

S disky NVMe, které jsou o 610 % rychlejší ve srovnání s technologií RAID, Sparked Host si vytvořila výklenek tím, že nabízí špičkový herní výkon.

7 NEJLEPŠÍCH uspokojivých poskytovatelů dedikovaného serverového hostingu (2024) (7)

Funkce:

  • Okamžité nastavení: Sparked Host nabízí okamžité uspokojivé nastavení dedikovaného serveru jakmile bude vaše platba schválena. Po dokončení nastavení můžete okamžitě začít hrát a stát se součástí Satisfactory community.
  • Snadné rozhraní: Uživatelské rozhraní přichází s jednoduchým designem a snadno dostupnými funkcemi, které zjednodušují správu hostingových služeb. Můžete použít ovládací panel pro snadný přístup k funkcím, sledovat výkon a konfigurovat nastavení.
  • Správa MOD: Intuitivní ovládací panel má funkci Mod Manager, která hráčům usnadňuje správu a instalaci různých herních modů. Pomocí těchto modů mohou hráči upravovat obsah, funkčnost a vzhled hry.
  • Strong zabezpečení: Sparked Host využívá pokročilá bezpečnostní opatření k ochraně hostovaného serveru a dat. Tento poskytovatel hostingu Satisfactory nabízí pokročilou ochranu DDoS, zabezpečené zálohování a ochranu SSL pro boj proti kybernetickým hrozbám.
  • Umístění serveru: Má servery ve velkých městech po celém světě, jako je Miami, Dallas, Londýn, Bombaj, Chicago, Sydney a další.
  • Podpora klientů: Použil jsem jejich chatovací modul k vysvětlení mého dotazu a oni odpověděli do hodiny. Pro pokyny týkající se instalace jsem přistoupil k datům jejich helpdesku.

Klady

  • Nabízí neomezené hráčské sloty.
  • Garantovaná dostupnost 99.99%.
  • Cenově výhodná možnost ve srovnání s jejími konkurenty.

Nevýhody

  • Podpora 1 na 1 není u základních plánů k dispozici.

Cena:

Zde jsou počáteční plány pro Sparked Host s měsíčním platebním schématem:

PlánRAMSkladováníCena
Měď10GB50GB$8.00
Uhlí12GB50GB$10.00
Železo12GB100GB$24.00

Pravidla pro vrácení peněz: Můžete podat a refundace v rámci 24 hours od data nákupu. Sparked Host také nabízí 1-day bezplatná zkušební verze pro nové zákazníky.

Návštěva SparkedHost >>

1denní bezplatná zkušební verze

4) Nitrovaný

Nitrovaný nabízí uspokojivá dedikovaná serverová hostingová řešení, která uspokojí ty komunity hráčů, kteří hledají rychlý a nepřerušovaný virtuální herní zážitek.

Tyto servery nabízejí vysokou flexibilitu, aby se hráči mohli snadno zapojit do herního prostředí pro více hráčů. Uživatelsky přívětivé rozhraní vám umožňuje spravovat a překonfigurovat nastavení serveru podle vašich preferencí.

7 NEJLEPŠÍCH uspokojivých poskytovatelů dedikovaného serverového hostingu (2024) (8)

Funkce:

  • Snadné přizpůsobení: Hráči si mohou přizpůsobit nastavení serveru Satisfactory podle preferencí. Od přidání nových map, změny názvu nebo vytvoření nového prostředí nabízí Nitrado různé možnosti přizpůsobení.
  • Vysoce zabezpečené servery: Nitrado nabízí proprietární podporu zabezpečení a ochranu DDoS pomocí SteelShield™. Posiluje server Satisfactory a zabraňuje hráčům, aby se stali obětí škodlivých robotů a phishingových útoků.
  • Tovární budova: Při hraní Satisfactory se můžete přeměnit do režimu z pohledu první osoby a postavit velkou továrnu. Vylepšete jeho design přidáním nových prvků a optimalizujte jej podle svých požadavků.
  • Umístění serveru: Datová centra jsou v předních městech po celém světě, jako je Frankfurt, Singapur, Sydney, Miami, New York, Londýn a další.
  • Zálohování dat: Nitrado pravidelně zálohuje váš herní server, aby se zabránilo náhodné ztrátě dat. Tato data můžete v případě potřeby obnovit z hostitelských systémů Nitrado pomocí webového rozhraní. Kromě toho můžete také vytvářet místní zálohy jako další bezpečnostní opatření.
  • Zákaznická podpora: Zvedl jsem tiket proti chybě instalace a Nitrado můj problém rychle vyřešil. Je tam také Uspokojivý rozpor community, Wiki nápověda a FAQ pro základní dotazy.

Klady

  • Možnost okamžitého přepínání her bez ztráty dat.
  • Správci mohou využívat každý dostupný konfigurační soubor.
  • Možnost učinit server Satisfactory soukromým pomocí hesla.

Nevýhody

  • Nepodporujte mody.

Cena:

Nitrado nabízí následujícíwing plány pro jeho uspokojivý dedikovaný server hosting:

Limit předplatnéhoHrací slotyCena
3 dny10$4.09
30 dny10$16.19
30 dny20$24.99

Pravidla pro vrácení peněz: Můžeš předplatné kdykoli zrušit. V případě dotazů souvisejících s vrácením peněz se prosím obraťte na tým zákaznické podpory.

Navštivte Nitrado >>

5) XGamingServer

XGamingServer je špičkové hostingové řešení, které hráčům umožňuje vyzkoušet nové možnosti a zároveň se ponořit do světa Satisfactory hratelnosti. Poskytuje nejlepší hostingové služby ve své třídě se zaměřením na primaripouze na herním výkonu, zabezpečení a možnostech přizpůsobení.

S XGamingServer mohou hráči vylepšit svět Satisfactory přidáním nových prvků a přepracováním nastavení konfigurace. Ať už jste začátečník nebo ostřílený profesionál, XGamingServer vás zavede do dobrodružné a uspokojivé hry pro více hráčů.

7 NEJLEPŠÍCH uspokojivých poskytovatelů dedikovaného serverového hostingu (2024) (9)

Funkce:

  • Aktualizovaný správce souborů: Nově aktualizovaný správce souborů XGamingServer obsahuje tlačítko SFTP na jedno kliknutí. Můžete přistupovat k souborům serveru a spravovat nastavení konfigurace a další obsah jediným kliknutím.
  • Automatické zálohování do cloudu: Jedná se o zásadní funkci od XGamingServer pro ochranu herních dat a konfigurace serveru každého uživatele. Automatické zálohování do cloudu pravidelně ukládá přizpůsobení hry, postup a nastavení bez ručního zásahu.
  • Vytvořte rozvrhy: Pro zvýšení výkonu serveru můžete vytvořit různé plány. Hráči mohou vytvořit plán restartování serveru jednou denně, aby odstranili závady a obnovili zdroje.
  • Integrace databáze: XGamingServer vám umožňuje bezproblémovou integraci MySQL databáze do vašeho uspokojivého hostitelského prostředí. Tato integrace vám umožňuje ukládat herní data, jako jsou světové státy, mapy, inventáře, statistiky hráčů atd.
  • Uživatelsky přívětivý ovládací panel: Ovládací panel pterodaktyla má uživatelsky přívětivé rozhraní a různé možnosti přizpůsobení. Umožňuje vám sledovat různé metriky výkonu vašeho serveru Satisfactory, jako je využití paměti, aktivita sítě, využití procesoru atd.
  • Zákaznická podpora: I mailzadali jim mé dotazy na jejich stránce podpory a obdrželi následující odpověďwing den. K dispozici je také znalostní báze a neshody pro nejnovější oznámení a základní pokyny.

Klady

  • Neomezené herní sloty.
  • Aktivace netrvá déle než 5 minut.
  • Umožňuje přizpůsobit prostředí hry Satisfactory.

Nevýhody

  • Není k dispozici podpora živého chatu.

Cena:

XGamingServer přichází s následujícímwing Uspokojivé měsíční plány hostingu:

PlánCena
Uspokojivý nováček$15.00
Uspokojivý nováček$25.00
Uspokojivý Pro$35.00

Pravidla pro vrácení peněz: V případě technické problémy, které nebylo možné opravit or dostupnost provozu je menší než 99 %, Můžete požadovat vrácení peněz. XGamingServer zpracuje vrácení peněz do 2 pracovních dnů. Také nabízí 2denní zkušební verze zdarma.

Navštivte XGamingServer >>

2denní zkušební verze zdarma

6) Servery Citadely

Citadel Servers přichází s dedikovanou serverovou hostingovou platformou pro personalizaci a účast v Satisfactory herním světě. Svá pravidla a konfigurační hodnoty můžete definovat v dedikovaný server pro Satisfactory hraní s různými možnostmi přizpůsobení. Servery Citadel jsou vybaveny výkonově bohatými procesory Xeon pro nepřerušované hraní.

Podporuje ruční nahrávání a parní workshopy pomocí FTP nebo intuitivního ovládacího panelu. Ovládací panel TC Admin vám umožňuje chránit vaše vyhrazené herní servery heslem. Můžete upravit konfiguraci serveru a také přidat správce jediným kliknutím.

7 NEJLEPŠÍCH uspokojivých poskytovatelů dedikovaného serverového hostingu (2024) (10)

Funkce:

  • Dostupnost serveru: Servery Citadel vám poskytují úplnou kontrolu nad vaším herním serverem Satisfactory. Jednoduchým kliknutím myši můžete plánovat úlohy, instalovat mody, zastavit skript a mnoho dalšího.
  • Konfigurace serveru: Jako vlastník dedikovaného serveru můžete upravovat název serveru, nastavení hry, oprávnění správce, prohlížet protokoly serveru a další. Pomocí vlastních parametrů spouštění můžete nakonfigurovat způsob spouštění vašeho dedikovaného serveru Satisfactory.
  • Záloha serveru: Robustní zálohovací zařízení zajišťuje, že data vašeho serveru Satisfactory jsou bezpečná a nedotčená. Neustále sleduje aktualizace na vašem serveru Satisfactory a zálohuje data v reálném čase.
  • Instalace modů: Mody můžete nainstalovat z ovládacího panelu serveru jediným kliknutím. Podporuje nejnovější verze modů a při každé nové aktualizaci vám zašle upozornění.
  • NVMe SSD: Citadel používá nejnovější NVMe SSD disky k zajištění nízké latence a vyšších rychlostí čtení/zápisu. Tyto disky také poskytují rychlejší dobu odezvy během uspokojivého hraní.
  • Umístění serveru: Servery se nacházejí ve více než 18 městech po celém světě, jako je Paříž, Los Angeles, Tokio, Amsterdam a další.
  • Zákaznická podpora: Přistoupil jsem k oknu živého chatu, abych zveřejnil svůj dotaz, ale jejich odpověď musela být užitečnější. Alternativně má znalostní báze také omezený přístup k podpůrným materiálům.

Klady

  • Poskytuje 99.99% záruku dostupnosti.
  • Snadná upgrade serveru kdykoli.
  • Nabízí uživatelům plný přístup k databázi.

Nevýhody

  • Nastavení vyhrazeného serveru může trvat až 72 hours.

Cena:

Citadel Servers nabízí následujícíwing měsíční cenové plány pro Satisfactory hosting:

RAMHrací slotyCena
6GB15$13.05
8GB15$18.04
10GB15$21.04

Pravidla pro vrácení peněz: Můžeš předložte lístek k billing tým, zmiňující daný problém, pro vrácení peněz. Kromě toho vám v případě potřeby vrátí poplatek za nastavení více než 72 hours zřídit dedikovaný server.

Odkaz: https://citadelservers.com/en-us/game-servers/Satisfactory

7) PingPerfect

PingPerfect přichází s dedikovanými serverovými hostingovými plány pro herní nadšence Satisfactory. Poskytuje možnosti nepřetržitého hraní se špičkovou hardwarovou konfigurací a nejnovějšími bezpečnostními opatřeními.

Umožňuje vám přizpůsobit hru přidáním nových prvků do světa Satisfactory. Můžete pozvat své přátele ke hře pro více hráčů ve vašem přizpůsobeném vesmíru Satisfactory. S tímto dedikovaným serverem můžete vyzkoušet různé hranice a popustit uzdu své kreativitě bez omezení.

7 NEJLEPŠÍCH uspokojivých poskytovatelů dedikovaného serverového hostingu (2024) (11)

Funkce:

  • Funkce aktualizace beta: Pomocí funkce Beta Update můžete snadno přepínat mezi různými verzemi her. Pomocí několika kliknutí vám tato možnost umožňuje shift mezi starší nebo experimentální verzí.
  • FTP přístup: Máte plnou kontrolu nad přístupem FTP pro stahování protokolů serveru, úpravu nastavení hry nebo nahrávání souborů mod. S úplným FTP přístupem můžete mít herní zážitek přizpůsobený a poutavější.
  • Obnovení zálohy: Intuitivní ovládací panel má systém zálohování a obnovy souborů. Jediným kliknutím můžete vytvořit zálohu svého herního serveru nebo obnovit staré zálohy na server.
  • Editor konfiguračních souborů: PingPerfect vám umožňuje upravovat konfigurační soubory podle vašich požadavků. Nástroj konfiguračního editoru má mnoho možností, jak dát vašemu serveru požadované funkce.
  • Umístění herního serveru: Můžete si vybrat z více než 20 umístění herních serverů po celém světě, jako je Londýn, Německo, Francie, Dallas, Seattle, Singapur a další.
  • Podpora: Přistoupil jsem k jejich podpoře pro dotaz týkající se konfigurace. Nebyli dostatečně citliví a vzali 72 hours k částečnému vyřešení mého problému.

Klady

  • Instalace modu jedním kliknutím.
  • Intuitivní a snadno použitelný ovládací panel.
  • Bezplatný webhosting a DDoS ochrana.

Nevýhody

  • Špatná zákaznická podpora.

Cena:

Zde jsou měsíční ceny plánů PingPerfect Extreme Performance podle umístění serveru USA-New York:

Priorita CPUSlužba hostovaná na NVMeHrací automatyCena
NormálníAno – 5x rychlejší NVMeNeomezený$45.00
Nad NormalAno – 5x rychlejší NVMeNeomezený$49.05
VysokýAno – 5x rychlejší NVMeNeomezený$58.52

Pravidla pro vrácení peněz: Ping Server nabízí 48hodinová záruka vrácení peněz pokud nejste spokojeni s výkonem.

Navštivte PingPerfect >>

48hodinová záruka vrácení peněz

Jak si vybrat nejlepšího uspokojivého poskytovatele hostingu?

Dedikované servery Best Satisfactory jsou spolehlivé a bezpečné a zajišťují příjemný herní zážitek bez zpoždění. Chcete-li vybrat nejlepší uspokojivý server hosting poskytovatel okamžitě, musíte zvážit následujícíwing body:

  • hardware: Při výběru dedikované serverové konzole Satisfactory dejte důraz na dostupnost nejnovější hardwarové konfigurace. Zkontrolujte také RAM, operasystém, procesor, možnosti úložiště a dostupnost nezbytných upgrade zařízení.
  • Podpora: Poskytovatelé dedikovaných serverů Best Satisfactory zajišťují, že služba podpory je k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu s vícejazyčnou pomocí. Obvykle poskytují více možností podpory, jako je live chat, telefon, napřmail, Discord a Knowledgebase.
  • Rychlost zotavení: Spolehlivý poskytovatel serveru Satisfactory zajišťuje rychlejší obnovu dat pomocí obnovení jedním kliknutím. Obvykle poskytují automatické zálohování a více míst pro ukládání dat.
  • Doba provozu serveru: Vždy hledejte poskytovatelé hostingu herních serverů které zaručují minimálně 99% dostupnost serveru pro lepší výkon. Ujistěte se, že nabízejí adekvátní řešení a ochranná opatření v případě problémů s prostojem.
  • Zabezpečení Spolehlivý uspokojivý server hosting Společnost bude chránit váš server Satisfactory před různými online hrozbami. Chrání váš server před hackováním, neoprávněným přístupem a DDoS attacks.
  • Další výdaje: Někteří poskytovatelé mají skryté poplatky a dodatečné náklady za konkrétní zahrnutí služeb. Než se rozhodnete, pečlivě si je projděte, abyste určili celkové náklady.

Výhody dedikovaného uspokojivého serverového hostingu

Výběr dedikovaného a uspokojivého serverového hostingu přináší hráčům několik zásadních výhod:

  • Vylepšený herní výkon: Renomovaní poskytovatelé hostingu herních serverů mají nejnovější konfiguraci hardwaru, ideální paměť RAM a dostatek úložiště pro ideální herní prostředí pro více hráčů. Dedikovaný server přiděluje zdroje výhradně hráči, aby zajistil minimální prodlevy, rychlé načítání a delší dobu provozu.
  • Nejnovější aktualizace zabezpečení: S vyhrazenými servery Satisfactory získáte nejnovější aktualizace zabezpečení a funkce, abyste zůstali chráněni před online hrozbami. Ve srovnání s možnostmi sdíleného hostování poskytují dedikované servery vždy vyšší bezpečnostní opatření k ochraně vašeho serveru před narušením dat a hrozbami hackerů.
  • Lepší přizpůsobení: Když si vyberete dedikovaný server, má spoustu možností přizpůsobení. Jako správce serveru můžete konfigurovat a měnit jeho nastavení podle vašich požadavků. Můžete přidat mody pro přizpůsobení herního prostředí a mít možnost přidávat nebo odebírat hráče.

Efektivní správa a optimalizace uspokojivého serveru

Efektivní správa serveru Satisfactory a jeho udržování v optimalizovaném stavu zajišťuje hráčům pozitivní herní zážitek. Zde je několik tipů a triků, které můžete dodržovat, abyste udrželi server Satisfactory v optimálním stavu:

  • Úprava nastavení serveru: Nastavení serveru Satisfactory můžete optimalizovat podle dostupnosti zdrojů. Chcete-li zlepšit herní zážitek, můžete upravit velikost světa, limity hráčů, zahrnutí balíčků modů atd.
  • Pravidelné aktualizace: Zajistěte, aby byly pluginy a prostředky vašeho serveru aktualizovány podle nejnovějších verzí. Musíte také aktualizovat nejnovější bezpečnostní záplaty, abyste chránili svůj server před nejnovějšími hrozbami a DDoS attacks. Doporučuje se naplánovat kontrolu údržby během nehraní hours aby se zabránilo prodlevám během hry.
  • Plánování záloh: Vždy naplánujte automatické zálohování herních dat a nastavení serveru. A spolehlivý poskytovatel hostingu bude mít hodinová a přizpůsobená automatizovaná řešení zálohování. Případně musíte zajistit, aby server mohl rychle obnovit zálohu do poslední fáze hry.

Nejčastější dotazy:

Ano, uspokojivá hra pro více hráčů podporuje mody. Některé mody však mohou mít problémy s kompatibilitou s vaším dedikovaným serverem Satisfactory. Proto před stažením a instalací modu musíte zkontrolovat jeho popis.

Když používáte běžný server, musíte použít připojení peer-to-peer k propojení s více hráči. K hostování hry se používá osobní počítač. Vlastník tohoto počítače bude odpovědný za správu připojení přehrávače, nastavení serveru a správu provozuschopnosti serveru. Běžné servery pro hry pro více hráčů přicházejí se škálovatelností, přizpůsobením a mají určitá omezení výkonu. Takové nastavení je ideální při správě malé skupiny hráčů.

Když používáte a Dedikovaný server, soukromý server nebo hostitelský počítač je vyhrazen pouze vám pro hru. Dedikovaný server slibuje větší flexibilitu, více přizpůsobení a vylepšené zabezpečení. Je ideální pro hraní více hráčů s většími skupinami, někdy přesahujícími 60 členů.

Verdikt

Při kontrole jsme pečlivě zvážili celkový výkon, zákaznickou podporu, škálovatelnost a cenovou dostupnostwing výše uvedené servery. Zatímco všechny nabízejí dobrý výkon, tři nejlepší servery, které bychom chtěli doporučit, jsou uvedeny níže:

  • Apex Hosting : Apex hosting vede náš seznam recenzí primarily pro jeho spolehlivý výkon, neomezený počet hráčských slotů, rychlou zákaznickou podporu a konkurenceschopné ceny,
  • Shockbyte : Díky nastavení hardwaru na průmyslové úrovni a pokročilým bezpečnostním opatřením, Shockbyte nabízí spolehlivý multiplayer Uspokojivý zážitek z hostování serveru.
  • Sparked Host : Sparked Host nabízí rychlý a plynulý herní výkon spolu s více možnostmi přizpůsobení.

Nejlepší uspokojivý hosting serveru: Nejlepší!

#1 Nejlepší celkově

7 NEJLEPŠÍCH uspokojivých poskytovatelů dedikovaného serverového hostingu (2024) (12)

#2 Nejlepší výběr

7 NEJLEPŠÍCH uspokojivých poskytovatelů dedikovaného serverového hostingu (2024) (13)

7 NEJLEPŠÍCH uspokojivých poskytovatelů dedikovaného serverového hostingu (2024) (14)

7 NEJLEPŠÍCH uspokojivých poskytovatelů dedikovaného serverového hostingu (2024) (15)

Název nástrojeApex HostingShockbyteSparkedHostNitrovaný
Minimální limit hráčeNeomezený4410
Minimální RAM6GB6GB10GB4GB
Ochrana DDoS✔️✔️✔️✔️
Podpora Modpack✔️✔️✔️
Zkušební verze zdarma7denní záruka vrácení peněz3-denní záruka vrácení penězDenní zkušební doba 1Předplatné kdykoli zrušte
OdkazNávštěva Apex HostingNávštěva ShockbyteNávštěva SparkedHostNavštivte Nitrado

Máš rád:

  • 15 NEJLEPŠÍCH levných poskytovatelů hostingu serveru Minecraft (2024)
  • 8 NEJLEPŠÍCH poskytovatelů hostingu serveru Rust (2024)
  • 9 nejlepších bezplatných serverů ARK (2024)
  • 7 NEJLEPŠÍCH poskytovatelů serverového hostingu Arma 3 (2024)
  • 5 nejlepších serverů Gmod hosting (zdarma/placený) v roce 2024
  • 5 NEJLEPŠÍCH serverů Minecraft Faction Server (2024)
  • Jak přidělit více RAM do Minecraftu v roce 2024
  • 8 NEJLEPŠÍCH serverů DayZ (2024)
7 NEJLEPŠÍCH uspokojivých poskytovatelů dedikovaného serverového hostingu (2024) (2024)
Top Articles
G-Class SUV - Iconic Luxury SUV
2025 Mercedes-Benz G-Class Review, Pricing, and Specs
Pinellas County Jail Mugshots 2023
The Atlanta Constitution from Atlanta, Georgia
Kansas Craigslist Free Stuff
Vanadium Conan Exiles
Hallowed Sepulchre Instances & More
Draconic Treatise On Mining
Florida (FL) Powerball - Winning Numbers & Results
The Weather Channel Facebook
Washington Poe en Tilly Bradshaw 1 - Brandoffer, M.W. Craven | 9789024594917 | Boeken | bol
People Portal Loma Linda
Samantha Lyne Wikipedia
Highland Park, Los Angeles, Neighborhood Guide
Uky Linkblue Login
Elemental Showtimes Near Cinemark Flint West 14
Northeastern Nupath
Www Craigslist Milwaukee Wi
Conan Exiles: Nahrung und Trinken finden und herstellen
Hdmovie 2
Acts 16 Nkjv
Timeforce Choctaw
Pirates Of The Caribbean 1 123Movies
Magic Seaweed Daytona
Silky Jet Water Flosser
Phantom Fireworks Of Delaware Watergap Photos
Snohomish Hairmasters
Danielle Ranslow Obituary
Neteller Kasiinod
Best Restaurants Ventnor
Kattis-Solutions
Craigslist Free Puppy
Fridley Tsa Precheck
Ultra Clear Epoxy Instructions
Craigslist Greencastle
Bimar Produkte Test & Vergleich 09/2024 » GUT bis SEHR GUT
Mydocbill.com/Mr
Midsouthshooters Supply
Felix Mallard Lpsg
Riverton Wyoming Craigslist
Weather Underground Corvallis
Ferguson Showroom West Chester Pa
Courses In Touch
Ehome America Coupon Code
Woody Folsom Overflow Inventory
Christie Ileto Wedding
10 Best Tips To Implement Successful App Store Optimization in 2024
Zadruga Elita 7 Live - Zadruga Elita 8 Uživo HD Emitirani Sat Putem Interneta
Research Tome Neltharus
Call2Recycle Sites At The Home Depot
Kidcheck Login
Códigos SWIFT/BIC para bancos de USA
Latest Posts
Article information

Author: Arline Emard IV

Last Updated:

Views: 5354

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Arline Emard IV

Birthday: 1996-07-10

Address: 8912 Hintz Shore, West Louie, AZ 69363-0747

Phone: +13454700762376

Job: Administration Technician

Hobby: Paintball, Horseback riding, Cycling, Running, Macrame, Playing musical instruments, Soapmaking

Introduction: My name is Arline Emard IV, I am a cheerful, gorgeous, colorful, joyous, excited, super, inquisitive person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.